domingo, diciembre 21, 2008

¡ Oh, Senyor... !

Perquè, Senyor, cada any els catalans ens hem d’arrossegar per terra reclamant uns diners que son nostres?

Perquè, Senyor, cada any hem d’estar pidolant de nou lo que ens correspon i que no s’hauria ni de discutir?

Perquè, Senyor, el bascos i els navarresos es poden quedar amb tot allò que es seu i ben seu mentre que els catalans ho hem de reclamar cada vegada i, de lo nostre, els malvats i perversos espanyols se’ns en queden una bona morterada?

Perquè, Senyor, cada any ens hem de baixar els pantalons davant del governador espanyol de torn i encara hem de somriure i fer cara d’agraïts mentre ens la claven?

Perquè, Senyor, a sobre hem d’aguantar que a més de cornuts i pagar el beure, els demés espanyols se’n enfotin de nosaltres, ens insultin i ens escarneixin, mentre segueixen xupant de la teta?

Perquè, Senyor, no envieu qualsevulla de les plagues d’Egipte per ensorrar y anorrear al maleït poble espanyol, ja que nosaltres no tenim collons per a defensar-nos sols?

Perquè, Senyor, vos en la vostra divina misericòrdia, no sortiu al balcó de la Generalitat i proclameu la República Catalana, com a regal de Nadal per a tots els petis catalans (i catalanes, siguem correctes...) que, molt adequadament, tenen per símbol un caganer?

Bon Nadal, Joyeux Noël, Happy Christmas, Buon Natale, Zorionak, Mo'adim Lesimkha, Nodlig mhaith chugnat ,

Frohe Weihnachten,
Feliz Navidad... coño !!!

¡ We wish you a Merry Christmas, we wish you a Merry Christmas, we wish you a Merry Christmas and a Happy New Year... !

Coronel Von Rohaut

1 comentario:

Oriol dijo...

Si Senyor, my dear Coronel,
Usque tandem Catilina...