domingo, abril 19, 2009

La preparació pel combat del 2on Regiment Estranger Paracaigudista

"16 d'abril del 2009 - per CEEC (Centre d'Estudis Estratègics de Catalunya)

El regiment paracaigudista de la Legió Estrangera prepara el seu desplaçament a Afganistan
Es tracta d'un test operacional de 36 hores que ha de servir per a veure el nivell de la unitat

El 2on Regiment Paracaigudista de la Legió Estrangera Francesa ha preparat un test operacional per a comprovar el nivell de les seves tropes davant el proper desplaçament a Afganistan. Es tracta d'un exercici d'infanteria dividit en una fase teòrica i una de pràctica. Els escollits per a dur a terme aquest exercici han estat els homes de la 3a companyia, els quals hauran d'operar a nivell de secció de manera independent durant 24 hores. Carregats amb uns 30 kg de pes que comprenen el menjar, aigua, armilla antibales, casc, munició (8 carregadors per home a més de projectils llençagranades), armament (fusell d'assalt, 1 llençagranades per grup, 2 granades de ma per home), equip de transmissions, òptics, equip sanitari individual i col·lectiu.
La part teòrica consistirà en la inspecció de l'equip individual, instruccions de tir de combat, topografia, tècniques d'intervenció a nivell individual, combat en grup i muntatge d'un check point.
La part pràctica consistirà en una missió de reconeixement a peu, seguida d'una infiltració nocturna, i una vigilància de zona. Durant aquestes activitats es produiran emboscades, incidents amb artefactes explosius, evacuació i tractament de ferits, i finalment un test de tir a llarga i curta distància.
Un cop acabat l'exercici es veurà si el resultat global és bo i, en aquest cas, quedarà fixat el programa a seguir per a tot el regiment en els propers mesos
."


La preparació del "2ème REP", que es l'espina dorsal de les "Forces de réaction rapide" del exèrcit francès.

Però jo sempre he mantingut que unes tropes d'assalt, amb 30 kilos a l'esquena, encara que en el moment de l'acció s'en puguin descarragar uns quants, no son manejables. I ara tambè ho diu el Pentàgon.... i em complau que em donguin la raó !!!

Coronel Von Rohaut

No hay comentarios: