domingo, septiembre 06, 2009

" ¡ Tots a la "mani" del 11 setembre ! "

En front de la possible retallada (¿encara més…?) del “Estatutet” per part del ominós TC espanyol, Òmnium Cultural volia posar en marxa una manifestació de defensa del Estatut
(¿o Está-fotut?) pel proper 11 de setembre, Diada de Dol de Catalunya.

I entre les personalitats importants i, en principi, independentistes, n’Alfons López Tena era el més interessat a participar-hi.

Però la majoria de catalans compromesos amb el nostre país no volem “defensar” l’Estatut si no atacar-lo. En breus paraules, que se’l fotin al cul. Lo que volem es la independència. I si finalment aquesta “mani” es produeix, m’ensumo que no hi anirà ni Deu.

Mentrestant, altres institucions, com “Sobirania i Progrés” de la economista Elisenda Paluzié i els “Deu mil.cat” del professor Enric Canela, han organitzat una altre “ mani” (parale.la a la convocada per ERC) pel dia 11 de setembre, que sortirà a les 5 de la tarda de la Plaça d' Urquinaona, fins al Parc de la Ciutadella, i amb el eslògan, clar i catalá:

“SOM UNA NACIÓ. VOLEM UN ESTAT PROPI”.

O sigui, clarament independentista i sense eufemismes ni giragonses i que, entre d’altres personatges, estarà encapçalada, a títol privat, pel President del F.C. Barcelona, en Jan Laporta i els actors Joel Joan i Sergi López. Que en Laporta, que ja no podrá repetir mandat en el Barça triomfant, s’estigui “currant” un futur polític em sembla bé i que un home popular i carismàtic com ell encapçali l’independentisme sense complexes es bo per que arrastra i pot ajudar a decidir-se altre gent encara dubitativa.

Catalunya Acció/Força Catalunya, aquest any, no forma part del comitè organitzador però hi serem amb les nostres pancartes i les nostres banderes estelades al vent.

¡Està clar que sí, faltaria més!

Apuntat-hi, t’hi esperem. ¡Vine!

Coronel Von Rohaut

No hay comentarios: