jueves, octubre 08, 2009

" Un cop més... "

Un cop més i amb el diners de tots però, principalment, amb els impostos que paguem els catalans, una inversió puntera centralitzada a les afores de Madrid.

I una raó més per fotre el camp d'Espanya...

Colonel Von Rohaut


" 06 d'octubre del 2009 - per CEEC

L’exèrcit espanyol construeix un centre d’I+D+i punter a nivell mundial

El “Instituto Tecnológico” La Marañosa, situat al sud-est de la comunitat autònoma de Madrid, ocupa una superfície d’uns 44.000 metres quadrats, i donarà feina a més de 800 persones entre civils i militars. Unificarà els set centres tecnològics del Ministerio de Defensa per tal de potenciar i desenvolupar la tasca d’Investigació, Desenvolupament i Innovació (I+D+i). Contarà, a més d’oficines i tallers, amb 138 laboratoris que allotjaran més de 10.000 equips i sistemes distribuïts en set àrees tecnològiques: Armament; Metrologia i Factors Humans; NBQ i Materials; Tecnologies de la Informació, les Comunicacions, el Comandament i Control i la Simulació (TIC-S); Optrònica i Acústica; Electrònica; Plataformes. La unificació en un sol centre evitarà les duplicitats que fins ara es donaven en algunes àrees, i a més, dotarà de la tecnologia més moderna als investigadors, alhora que acabarà amb les mancances en alguns àmbits com els sistemes robòtics i la generació d’energia pel combatent.
L’Institut vol ser d’utilitat pel conjunt de la indústria espanyola, especialment en el camp de l’experimentació, i ja està signant protocols de col·laboració amb algunes universitats. A més, mantindrà presència activa en algunes agències internacionals com l’Aliança Atlàntica, l’Agència Europea de Defensa i l’Organització per a la Prohibició d’Armes Químiques, entre d’altres. Donat que moltes de les tecnologies que s’utilitzen en el camp de la investigació militar són alhora d’ús civil, es pretén potenciar al màxim la col·laboració amb la indústria no estrictament militar per tal d’avançar de forma puntera, és a dir, en I+D+i a tots els nivells. "

No hay comentarios: