sábado, febrero 16, 2013

Claro que en Catalunya también hay corrupción y mierda pero...

Tal como varios ya anunciamos en su día, España, su gobierno centralista, pondrá toda la carne (legal y económico-financiera) en el asador para abortar nuestra ruta hacía la independencia y, sobre todo, usará las cloacas y pondrá en marcha el ventilador de la mierda, como ya se está viendo en estos días y haciendo caso omiso, obviando, que sus vergüenzas propias, la mierda que produce Madrid (Bárcenas/Gürtel, ¡Bankia!) es muy superior en calidad y cantidad.

Coronel Von Rohaut

Sellarès: "L'Estat usa i usarà tots els seus mitjans per impedir el dret de decidir de Catalunya"

Dijous, 14 de febrer de 2013
"L'Estat ha posat en marxa una potent cèl·lula de crisi en la qual participen [...] alts càrrecs de la seguretat de l'Estat i el mateix director del CNI, i algunes personalitats rellevants de l'espanyolisme amb seu a Catalunya, a més de persones vinculades al món econòmic i financer".
El periodista Miquel Sellarès ha alertat a un article que l'Estat espanyol "usa i usarà tots els seus mitjans per impedir el sobiranisme català i el dret de decidir" a través, sobretot, de "tot tipus de lleis".

"S'utilitzarà fins al límit la Constitució Espanyola i es donarà, com ja s'ha fet, llum verd, mitjans humans i financers a la quinta columna i als serveis d'intel·ligència de l'Estat, uns serveis que pretendran destruir la xarxa de coincidència i complicitat que existeix en la societat catalana per aconseguir la seva sobirania nacional".

L'autor de l'article Les clavegueres i el CNI ha recordat la "gran campanya de ventilador" en la qual es faran públics tot tipus d'informacions "verídiques o no, sobre casos de corrupció que impliquin dirigents del sobiranisme català", una ofensiva que l'Estat du a terme per a "acollonir-los i reconduir-los a tots".

L'autor de l'article ha dit que també hi ha hagut una campanya "descarada però a la vegada subtil" per convocar a Madrid "alts dirigents catalans del món econòmic i financer, i també coneguts industrials" per a entrevistar-se amb el cap de l'Estat i amb el cap del govern espanyols: "Se'ls ha advertit de l'aventura d'Artur Mas, i com aquesta pot perjudicar els seus interessos".

Sellarès ha advertit que en qüestions de seguretat cada vegada és "més evident" que centenars d'agents del CNI "operen d'una manera encoberta i, a vegades, absolutament indiscreta" en el control de les institucions i polítiques sobiranistes: "[Fan] seguiment i control per obtenir el màxim d'informació possible per intentar desprestigiar o atemorir la nostra classe política sobiranista".

Per aquests motius, l'autor de l'article ha conclòs que els nostres polítics sobiranistes, les nostres institucions i la nostra societat civil "han d'estar preparats per donar una batalla cívica i democràtica", i, a la vegada, "han de ser capaços de mantenir-se ferms". "Si perdem la por i els fem front democràticament a les urnes, serà impossible que algú ens aturi. El president Artur Mas ha de tenir el nostre suport, com també l'han de tenir Oriol Junqueras i Joan Herrera, els quals han demostrat estar a l'altura de la història del nostre país". 

(PS) En la cuarta imagen de arriba la amante despechada (ya vieja y fea y vaya testimonio más creíble) del hijo mayor de Jordi Pujol (que no pongo en duda sea un pájaro de cuidado...).
Pero el arma suprema sigue siendo la asfixia, el ahogamiento de las finanzas de la Generalitat, sin dejar de exigir un cumplimiento injusto del déficit (todo y siendo Catalunya la comunidad que más aporta y la que menos, relativamente, recibe del estado) que obliga a dolorosos recortes superiores a los que han de realizar otras autonomías, con el fín de poner al pueblo en contra de los gobernantes y dirigentes soberanistas.
Repito que, como era de esperar, es una guerra, sobre todo sucia, en toda línea.

2 comentarios:

interbar dijo...

Cataluña tiene un problema de corrupción muy importante, mi coronel.
Vamos a un enfrentamiento civil grave.

Coronel Von Rohaut dijo...

Tan grave como lo de Bankia, una de las mayores estafas de la Cristiandad, ni de coña...
Y el Rato a Teléfonica, que ahí te puse yo.