martes, mayo 24, 2016

Aclaración para los pensionistas catalanes

A algunos de mis amigos que, cuando les hablo de la independencia catalana, me preguntan, con cara de "acojonados": "¿y si nos independizamos quien nos pagará las pensiones?"

Pues la Seguridad  Social Catalana, imbécil, que donde te peligra es si te quedas en España (a pesar que es la que tiene la obligación legal de seguir pagándotela y vivas donde vivas 'en España, en una Catalunya independiente o en la Mongolia Exterior', ya que es donde has cotizado durante tu vida laboral, salvo que hayas trabajado en Alemania...)

Coronel Von Rohaut

El Superàvit català a la Seguretat Social.

Catalunya aporta un 29% del total del Fons de Reserva de la Seguretat Social amb només un 16% de la població de tot l'Estat. El 2012, Catalunya hi va aportar 24.126 milions d'euros o, el que és el mateix, 3.200 euros per habitant.

I mentrestant, què va fer la resta de l'Estat? Doncs va aportar un dèficit de 82.704 milions d'euros,l'equivalent a una pèrdua per habitant de 1.735 euros.

Catalunya, que té més cotizadors per pensionista que Espanya, segons l’economista Oriol Amat, pot garantir les pensions, però Espanya sense Catalunya, no.

QUE TOTHOM SE N'ASSABENTI, PASSE-HO, ÉS MOLT IMPORTANT PEL VOTANT PENSIONISTA I ELS QUE HO SERAN PROPERAMENT


No hay comentarios: