- Calçots de Valls
- Maduixes i pesols del Maresme
- Carxofa del Prat
- Clementines de les Terres de l'Ebre
- Llonganissa de Vic
- Patata de Prades
- Pera de Lleida
- Arròs del Delta de l'Ebre
- Pollastre i capó del Prat
- Poma de Girona
- Préssec de la Ribera d'Ebre
- Ceba de Figueres
- Oli d'olives arbequines de Les Garrigues
- Torró d'Agramunt
- Vaca bruna dels Pirineus
- Vedella dels Pirineus Catalans
- Anxoves de Cotlliure i de L'Escala
- Gamba de Palamós
- Cava del Penedès
- Vi del Priorat
Y en el mercado de La Boquería tienes todo tipo de viandas, deliciosamente expuestas.
Coronel Von Rohaut
(PS) Y para España y sus dirigentes, "una bona butifarra", o corte de mangas en lenguaje central o del imperio.
No hay comentarios:
Publicar un comentario